بازگشت بازیکنان محبوب هاشمیان به ترکیب پرسپولیس اوسمار به دنبال بازارگرمی با اسم پرسپولیس پیروانی در جمع بازیکنان پرسپولیس: جاسوسی نکنید اختلاف نظر در کادرفنی پرسپولیس نتیجه و ویدئو خلاصه بازی سپاهان و آخال در لیگ قهرمانان آسیا(۲۲ مهر ۱۴۰۴)| چقدر گل نزنی سپاهان! تیم ماهیگیران قهرمان لیگ سوئد شد پخش زنده بازی بارسلونا و المپیاکوس (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه ویژه بارسلونا برای ستاره سابق منچستریونایتد مهاجم برزیلی رئال در لیست فروش مصدومیت جنپو در تمرین استقلال ترکیب سپاهان مقابل آخال مشخص شد | چند تغییر و بازگشت مهم! مصونیت اندونگ از جریمه و توبیخ| غیبت‌های غیرموجه تمامی ندارد برنامه‌های الهلال برای تقدیر از مرد سال فوتبال آسیا رکوردشکنی‌های مسی این بار در آمریکا شمشیرباز خراسانی در اردوی تیم ملی حاضر شد شروع هیجان NBA از بامداد چهارشنبه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) احتمال نیمکت‌نشینی دوباره رضاییان قوت گرفت تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و یوونتوس (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | آخرین امید تودور در برنابئو بازگشت کنعانی زادگان به ترکیب پرسپولیس
سرخط خبرها

غیبت خارجی‌های استقلال و پرسپولیس در هفته‌های اول | نوشدارو بعد از مرگ سهراب

  • کد خبر: ۳۵۲۶۱۲
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۱
غیبت خارجی‌های استقلال و پرسپولیس در هفته‌های اول | نوشدارو بعد از مرگ سهراب
سرخابی‌های پایتخت در بازار نقل‌وانتقالات تابستانی، برای خرید خارجی دچار سوءمدیریت می‌شوند.

سال‌هاست که استقلال و پرسپولیس در نقل‌وانتقالات خارجی گرفتار یک دور باطل شده‌اند؛ بازیکنانی خریداری می‌شوند که یا دیر قراردادشان نهایی می‌شود، یا با مصدومیت و کمبود آمادگی وارد ایران می‌شوند، یا حتی در هفته‌های اول لیگ اصلاً به ترکیب نمی‌رسند. نتیجه روشن است: ازدست‌رفتن امتیاز‌های حیاتی در همان شروع فصل و هدررفتن سرمایه‌ای که می‌توانست مسیر تیم‌ها را تغییر دهد.

نمونه تازه این ناکارآمدی، استقلالِ این فصل است. تیمی که باوجود خرید چند بازیکن خارجی باکیفیت، به دلیل بستن دیرهنگام قرارداد‌ها و تأخیر در ورود بازیکنان، نتوانست از آن‌ها در سوپرجام و شروع لیگ بهره ببرد و جام را از دست داد.

در پرسپولیس هم وضعیت بهتر نیست. بازیکنانی به خدمت گرفته شدند که یا مصدوم‌اند یا دیر به ترکیب اضافه شدند و عملاً در هفته‌های آغازین لیگ کارایی خاصی برای تیم ندارند (اوریه، بیفوما، اورونوف). این یعنی سرمایه‌گذاری روی بازیکنی که تنها روی نیمکت می‌نشیند، پول می‌گیرد، اما کمکی به تیم نمی‌کند.

مشکل دقیقاً به مدیریت نقل‌وانتقالات برمی‌گردد. وقتی بدون زمان‌بندی درست و برنامه‌ریزی مشخص، جذب بازیکن خارجی به روز‌های پایانی موکول می‌شود، خروجی چیزی جز بازیکن نیمه‌آماده و تیمی آسیب‌پذیر نخواهد بود. این روند نه‌تنها باعث هدررفت بودجه کلان باشگاه‌هاست، بلکه در کوتاه‌مدت به معنای ازدست‌رفتن امتیاز و در بلندمدت خدشه‌دارشدن اعتماد هواداران است.

واقعیت این است که فوتبال حرفه‌ای فقط به نام و کیفیت بازیکن خلاصه نمی‌شود؛ زمان خرید و آماده‌سازی اهمیت حیاتی دارد. تا زمانی که استقلال و پرسپولیس این درس ساده را یاد نگیرند، هر فصل باید دوباره شاهد تکرار همان سناریوی تکراری باشیم: خرج‌های بزرگ، بازدهی اندک و حسرت‌های بی‌پایان.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->